Μωραΐτης: «Υπάρχει τρομερή χημεία - Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Μωραΐτης: «Υπάρχει τρομερή χημεία - Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ευαγγελος Στελλάκης
Μωραΐτης: «Υπάρχει τρομερή χημεία - Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Περιστερίου, υποστήριξε πως η νέα του ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής στην προετοιμασία και πως στόχος είναι να είναι έτοιμη ενόψει των προκριματικών αγώνων του Champions League.

Το Περιστέρι του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου προετοιμάζεται εντατικά στο «Ανδρέας Παπανδρέου» ούτως ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν και θα δώσει τους καθοριστικούς για το ευρωπαϊκό του μέλλον, προκριματικούς αγώνες που απαιτούνται για την είσοδο του στους ομίλους του Basketball Champions League.

Ο νεοαποκτηθής Δημήτρης Μωραΐτης σχολίασε αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας τονίζοντας πως «η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το πρώτο διάστημα. Κάναμε σκληρές προπονήσεις και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα, έχουμε δεθεί όλα τα παιδιά και προσπαθούμε για το καλύτερο έχοντας στο μυαλό μας τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε στις 15 Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του BCL και δυο ημέρες αργότερα τον τελικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο 100% εκείνη τη χρονική στιγμή».

Ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός (1.94μ.) πρόσθεσε ακόμη πως «είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα. Στόχος, όπως έχει πει και ο κόουτς Μανωλόπουλος, είναι να παίξουμε γρήγορα και να επιδιώξουμε τον αιφνιδιασμό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες, υπάρχει τρομερή χημεία και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα