Προμηθέας: «Οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους»

Gazzetta team
Προμηθέας: «Οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους»

bet365

Ο Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο Game 5 με το Λαύριο, αναφέροντας πως οι διαιτητές Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους, και ενώ παραδέχονται εγγράφως το εξόφθαλμο λάθος τους που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, ρίχνουν την ευθύνη στη γραμματεία.

Το Λαύριο έκανε την ανατροπή κόντρα στον Προμηθέα από το 0-2 στο 3-2, επικρατώντας με 81-74 στο Game 5 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους τελικούς της Basket League όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Μετά από το τέλος του αγώνα στο Λαύριο, ο Προμηθέας που έχει και πολλά παράπονα από την διαιτησία των Καρακατσούνη-Μάνου, κατέθεσε ένσταση γιατί ο Γιάννης Αγραβάνης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δυο αντιαθλητικά φάουλ και δεν έπρεπε να σουτάρει αυτός τις βολές του αντιαθλητικού αλλά ο αντικαταστάτης του. Ο Αγραβάνης είχε χρεωθεί με ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Μουράτο στο 38:59 και στη συνέχεια με άλλο αντιαθλητικό στον Κόζι στα 46" για το τέλος (ομοίως και ο παίκτης του Λαυρίου). Παρ' όλα αυτά, δεν αποβλήθηκε αλλά σούταρε τις βολές (σ.σ. είχε 1/2 και μείωσε σε 77-74).

Οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση και ρίχνουν τα βέλη τους στους διαιτητές του ματς, Καρακατσούνη και Μάνο, αναφέροντας πως ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα, ο οποίος έχει κάνει ένσταση στο Game 5 των ημιτελικών με το Λαύριο.

Χθες οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Είναι δεδομένη η «εκτίμηση» που έχουν για την ομάδα μας και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε φορά που μας διαιτητεύουν. Παρόλα αυτά η ομάδα μας που βλέπει και γνωρίζει τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα δεν αντιδρούσε. Για το καλό του αθλήματος έκανε υπομονή.

Όμως, χθες ο κ. Μάνος και ο κ. Καρακατσούνης ήταν «απολαυστικοί». Το ξέραμε ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας το τι θα επακολουθούσε (από τη στιγμή που όρισε αυτούς τους δύο η ανεξάρτητη ΚΕΔ). Αλλά αυτό που έκαναν ξεπέρασε κάθε φαντασία μας. Και στο τέλος ήταν τέτοια η σπουδή τους να «τελειώσουν τη δουλειά» που θολωμένοι έκαναν το μοιραίο λάθος. Και τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στη γραμματεία. Παραδέχονται εγγράφως το εξόφθαλμο λάθος τους που αλλοίωσε το αποτελέσμα του αγώνα αλλά ρίχνουν την ευθύνη στη γραμματεία. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ως ΚΑΕ αυτή την ανακοίνωση αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθέας - Λαύριο: Τι λέει ο κανονισμός για την επίμαχη φάση του Αγραβάνη όπου έκανε ένσταση ο Προμηθέας (vid)

Λαύριο - Προμηθέας 81-74: Τρέλανε κόσμο, πήγε τελικούς και έγραψε ιστορία!

Λαύριο - Προμηθέας 81-74: Σήκωσαν στα χέρια τον Σερέλη (vid)

Λαύριο - Προμηθέας: Αποβλήθηκε και ο Αγραβάνης, έσκισε τη φανέλα του! (vid)

Λαύριο - Προμηθέας: Αποβλήθηκε ο Γιατράς! (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα