Το Λαύριο ψάχνει το απίθανο 19 χρόνια μετά! (vids)

Νίκος Καρφής
Το Λαύριο ψάχνει το απίθανο 19 χρόνια μετά! (vids)

bet365

Η φοβερή σειρά των ημιτελικών μεταξύ Λαυρίου και Προμηθέα ολοκληρώνεται απόψε στο Game 5 (20:00, ΕΡΤ 3), με τους γηπεδούχους να θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που επιστρέφει από το 0-2 στα playoffs μετά από 19 χρόνια και την ανατροπή της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στους τελικούς του 2002.

Λαύριο και Προμηθέας μας έχουν χαρίσει μια απίθανη σειρά με φοβερό μπάσκετ που κανείς δεν θέλει να τελειώσει. Όμως απόψε (20:00, ΕΡΤ 3) η μονομαχία θα λάβει τέλος και ένας εκ των δύο θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς, εκεί όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που απέκλεισε με 3-1 την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και ενώ βρέθηκε πίσω στη σειρά με 2-0, απάντησε, πήρε τα δύο επόμενα ματς και πλέον έχει την ευκαιρία να πάρει την ιστορική πρόκριση σε μια ονειρική χρονιά για αυτήν, παίζοντας εντός έδρας.

Το Λαύριο που πήρε το Game 4 με το εντυπωσιακό 92-77 πάει να πετύχει το απίθανο. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που επιστρέφει από το 0-2 σε σειρά playoffs μετά το 2002. Τότε η ΑΕΚ είχε κάνει μια επική ανατροπή στους τελικούς και ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέτρεψε την κατάσταση και να πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του το σύνολο του Μάκη Γιατρά θέλει να φτάσει σε τελικούς της Basket League για 2η σερί σεζόν και να παλέψει για τον δεύτερο τίτλο του φέτος, αφού στο ξεκίνημα της χρονιάς κατέκτησε το Super Cup.

Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε μετά το Game 4 πως η ομάδα του έχει έναν τελικό μπροστά της, ενώ ο Γιατράς ανέφερε πως ο Προμηθέας έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρνει στα δύσκολα.

Μένει να δούμε ποιος θα πανηγυρίσει απόψε το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σερέλης: «Δεν έγινε τίποτα, έχουμε έναν τελικό μπροστά μας»

Προμηθέας - Λαύριο 77-92: Έκανε το 2-2 και πάει για τρομερή ανατροπή! (vid)

Προμηθέας-Λαύριο: Buzzer beater o Μουράτος και έξαλλος πανηγυρισμός (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα