Μαργέτης: «Βρίσκομαι προ των υπογραφών απόκτησης μιας ΚΑΕ της Basket League, δεν γνωρίζω γιατί απέρριψε την πρόταση ο Πανιώνιος»

Gazzetta team
Μαργέτης: «Βρίσκομαι προ των υπογραφών απόκτησης μιας ΚΑΕ της Basket League, δεν γνωρίζω γιατί απέρριψε την πρόταση ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Αντώνης Μαργέτης ανέφερε πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση μιας ΚΑΕ με θέση συμμετοχής στην Basket League, ενώ στάθηκε και στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Aντώνης Μαργέτης

Για δεύτερη φορά μέσα σε 7 χρόνια, στα πολύ δύσκολα για την ομάδα μου και κόντρα σε κάθε λογική και παραίνεση των φίλων και συνεργατών μου αποφάσισα και πάλι να κάνω μία προσπάθεια, συσπειρόνωντας θετικούς ανθρώπους γύρω μου με γνώση του χώρου, να επαναφέρω τον μπασκετικό Πανιώνιο εκεί που ανήκει.

Πριν 7 χρόνια είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που αθέτησε τον λόγο του και η συνέχεια είναι γνωστή κλείνοντας την υπόθεση στα δικαστηρια με την πανηγυρική μου δικαίωση αλλά και την αρχή της κατηφόρας για τον Σύλλογο. Τώρα πίστευα ότι όχι μόνο δεν θα έχω εμπόδια αλλά θα έχω την πλήρη στήριξη όλων. Έκανα λάθος, είχα την στήριξη αλλά όχι όλων. Η νέα διοίκηση του Πανιωνίου ήταν απέναντι. Δυστυχώς όπως τα γεγονότα απέδειξαν η θέση που σήμερα βρίσκεται ο συλλογος στα 130 χρόνια της ιστορίας του συνάδει με αυτούς που τον διοικούν και αυτούς που τους εκφράζουν.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζω τους λόγους που ο Πανιώνιος απέρριψε την πρόταση μου και επί της ουσίας την συμμετοχή στην Basket League, θα κοινοποιήσω όμως την αλληλογραφία, τα σχέδια συμβολαίων του αναπτυξιακού πλάνου και του μοντέλου λειτουργίας των ακαδημιων ώστε ο κόσμος (ο υπόλοιπος) να έχει πλήρη γνώση. Θα μπορούσα έχοντας ήδη εξασφαλίσει το 1/5 του αριθμού των μελών να φέρω το θεμα σε έκτακτη γενική συνέλευση εντός 45 ημερών και να ζητήσω την ψήφο των μελών.

Είμαι βέβαιος ότι θα υπέρ ψηφίζοταν πανηγυρικά, αποτελώντας ταυτόχρονα μομφή για το νέο Δ/Σ. Δεν ήταν όμως ποτέ αυτοσκοπός μου η προσωπική φιλοδοξία ούτε να μπω σε έναν "πόλεμο" ούτε να είμαι εγώ η αιτία αναταραχής του Πανιωνίου. Πληροφοριακά, βρίσκομαι προ των υπογραφών απόκτησης μιας ΚΑΕ με θέση συμμετοχής στην Basket League. Αμέσως μετά τις υπογραφές μεταβίβασης θα ανακοινώσω τις λεπτομέρειες καθότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο εμπιστευτικοτητας.

Βάζοντας το συναίσθημα πάνω από την λογική ονειρεύτηκα την ομάδα μου μεγάλη και δυνατή πλαισιομένη από ανθρώπους όπου έχουν προσφέρει τα μέγιστα η που έχουν να προσφέρουν, έτσι όπως την έζησα μεγαλώνοντας. Δεν θα αλλάξει κάτι, Πανιώνιος θα είμαι και στα ανοιχτά της ΕΣΚΑΝΑ, ως επιχειρηματίας όμως θα επιλέξω μια πόλη, που διψάει για μπάσκετ, θα καλωσορισει και θα στηρίξει την συμμετοχή της στην Basket League. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ διοικητικά με τον Πανιώνιο, παραμένοντας ενεργό μέλος και του εύχομαι ολόψυχα και με κάθε ειλικρίνεια να βρει αυτούς που θα τον ξανακάνουν μεγάλο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε κύρος ανά το Πανελλήνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.