Κάτας: «Στη λίστα μας Ζούσμαν και Νέμπο»

Κάτας: «Στη λίστα μας Ζούσμαν και Νέμπο»

Κάτας: «Στη λίστα μας Ζούσμαν και Νέμπο»

bet365

Ο Οντέντ Κάτας μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ για τους Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο, οι οποίοι βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντέντ Κάτας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sport5» ονόμασε δύο από τους στόχους των Κυπελλούχων για την επόμενη σεζόν.

«Ο Ζούσμαν είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πάντα στη λίστα μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον ακολουθούμε. Επέστρεψε από τραυματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω υγιή και σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα μια επιλογή για εμάς. Πρέπει να ελέγξουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να υλοποιηθεί αυτή η κίνηση» ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός για τον Ζούσμαν,

Φέτος, ο Ισραηλινός φόργουορντ αγωνίστηκε μόλις σε 11 παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα έχει μέσο όρο 6 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Τζος Νέμπο. «Είναι σίγουρα στη λίστα μας. Όχι μόνο στη δική μας, αλλά και άλλων ομάδων της EuroLeague. Και όχι μόνο αυτός, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα στο ισραηλινό πρωτάθλημα, όπως ο Κίναν Έβανς, που μπορεί να ενδιαφέρει άλλες ομάδες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά υπογράφοντας ξένους παίκτες στο Ισραήλ. Όλα τα credits πρέπει να δοθούν στους Ισραηλινούς προπονητές και σκάουτερς που συνεργάζονται μαζί τους, καθώς και στους μάνατζερ που θέλουν πραγματικά να στείλουν νέους παίκτες στο ισραηλινό Πρωτάθλημα», τόνισε ο Κάτας.

Ο Αμερικανός σέντερ, μέλος της Χαποέλ Εϊλατ, τη φετινή σεζόν είχε 13,6 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Οι διαιτητές έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα πως τους έβρισε ο Μορέιρα!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 94-83: Διαμαρτυρίες από Ματσιούλις, Μορέιρα στους διαιτητές στο φινάλε του ματς!

Μήτογλου: «Θέλαμε να αντιδράσουμε, ακόμα πιο δύσκολο το επόμενο ματς» (vid)

Κάτας: «Να τελειώσουμε τη δουλειά» (vid)

Αγγέλου: «Ήταν το 3ο δεκάλεπτο, συνεχίζουμε...» (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Πιτίνο και Μανωλόπουλος στο ΟΑΚΑ (pic)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η.... γεμάτη τάπα του Κατσίβελη στον Χεζόνια! (vid)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Τρομερό πρώτο δεκάλεπτο για τον Χεζόνια! (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα