Κάτας: «Έχουμε την πίεση με το μέρος μας» (vid)

Κάτας: «Έχουμε την πίεση με το μέρος μας» (vid)

bet365

Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στην πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε πως η νίκη επί της ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό, ήταν σημαντική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός προπονητής, μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ:

«Πρώτον είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Πιστεύω ότι πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε την πίεση με το μέρος μας. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι στην επίθεση στο ξεκίνημα του ματς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και το κάναμε στη συνέχεια του αγώνα. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι σε δύο μέρες θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι».

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να έχουν πιο ενεργό ρόλο επιθετικά οι Παπαγιάννης και Μήτογλου είπε: «Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα στο κομμάτι της επίθεση. Δεν παίζουμε ματς κατοχής, προσπαθούμε να χτίσουμε τη ροή του παιχνιδιού και πρέπει να το κάνουμε στη συνέχεια. Δεν είμαι λάτρης της στατιστικής, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στη συνέχεια της σειράς όπως είναι η αντιστοιχία λαθών-ασίστ. Σήμερα είχαμε 10 ασίστ και 13 λάθη, που είναι άσχημο νούμερο είναι η αλήθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα και να συνεχίσουμε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, όπως κάναμε σήμερα διότι αποφύγαμε τους φτηνούς πόντους».

Σε ερώτηση για τη κατάσταση στο Ισραήλ κι αν τον επηρεάζει σχολίασε: «Είναι αυτό που συνηθίζω να κάνω. Δεν έχω πρόβλημα να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και στο μπάσκετ. Με βοηθάει κιόλας να ξεχνιέμαι. Είναι μία άσχημη κατάσταση και για τις δύο πλευρές. Δυστυχώς, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή. Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη. Γεννήθηκα σε μια τέτοια κατάσταση και εύχομαι να βρεθεί λύση. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε πολιτικά ζητήματα, αλλά σας ευχαριστώ για την ερώτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα