Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω την αλλαγή προκήρυξης και ξένους διαιτητές»

Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω την αλλαγή προκήρυξης και ξένους διαιτητές»

Gazzetta team
Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω την αλλαγή προκήρυξης και ξένους διαιτητές»

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει πρόταση συντριπτικών αλλαγών στον τομέα της διαιτησίας και ο Θανάσης Χατζόπουλος επιβεβαίωσε την απόφασή του να προτείνει έως και ξένους διαιτητές!

Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα προτείνει την αλλαγή της προκήρυξης του Πρωταθλήματος, τη θέσπιση ισχυρών κανόνων αξιολόγησης των διαιτητών αλλά και τη συνεργασία με ξένους διαιτητές. Αυτό επισήμανε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, σε συνέντευξή του στο Metropolis 95.5. Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην καταθέσει ένσταση λέγοντας ότι… «η ένσταση δεν θα άλλαζε κάτι και θα γινόταν ένα μπάχαλο ενώ μπορεί να μην τελείωναν κιόλας τα Playoffs. Θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς με τη διαιτησία, να υπάρχει αξιολόγηση και να τιμωρούνται οι διαιτητές πηγαίνοντας σπίτι του. Φεύγοντας ο Κορομηλάς φεύγοντας μας είπε, «συγνώμη, το είδα, έκανα λάθος» , αλλά τι να το κάνουμε; Σε δύο κρίσιμα παιχνίδια ο ίδιος διαιτητής όπως και στο Κύπελλο με τον Προμηθέα, δεν μας σεβάστηκαν καθόλου. Δεν σέβονται τον λαό του ΠΑΟΚ, εμένα, και είμαι εξαγριωμένος. Πιστεύω πράγματα και δεν τα λέω γιατί θα τα μετανιώσω».

Εκεί αναφέρθηκε στις αποφάσεις του για την αλλαγή πλαισίου σε ότι αφορά τους διαιτητές. «Θα ζητήσω να αλλάξει η προκήρυξη και να έχουμε πλέον ξένους διαιτητές για να μην διαλύσουμε την υγεία μας και να μας παίζουν δίκαια. Μέσα στο ΟΑΚΑ φώναζαν «Βούλγαροι, Βούλγαροι» και κανείς δεν έκανε τίποτα. Τα μπουκάλια τα έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στα γήπεδα, αλλά το Βούλγαροι δεν μπορώ να το δεχθώ».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα