ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 87-81: Ο Κορομηλάς παραδέχθηκε το λάθος του! (vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 87-81: Ο Κορομηλάς παραδέχθηκε το λάθος του! (vid)

bet365

Ο ρέφερι που πήρε πάνω του την κρίσιμη φάση στο τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε αντρίκια το λάθος του.

Ο τρίτος προημιτελικός των playoffs της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε με τη νίκη της «Ένωσης» και την πρόκριση στα ημιτελικά που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, σημαδεύτηκε από το αντικανονικό μπλοκ του Μέικον στον Λοβ.

Η προσπάθεια του Λοβ κόπηκε αντικανονικά από τον Μέικον, αλλά οι διαιτητές είδαν τάπα και το ματς συνεχίστηκε. Αν μετρούσε το σκορ θα γινόταν 83-81, με τον ΠΑΟΚ να ανατρέπει διαφορά 20 πόντων στο ημίχρονο (49-29).

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης και κατά την έξοδο της ομάδας του ΠΑΟΚ που συνέπεσε με αυτή των τριών διαιτητών του προημιτελικού με την ΑΕΚ, ο Ηλίας Κορομηλάς μίλησε στον χρηματοδότη των «ασπρόμαυρων» Θανάση Χατζόπουλο και τον Άρη Λυκογιάννη και παραδέχθηκε τη λανθασμένη απόφασή του.

Τους εξήγησε πως δεν υπήρχε ο οποιοσδήποτε δόλος σε αυτήν, κάνοντας λόγο για ανθρώπινο λάθος. Αφού τους ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη, έπραξε κάτι ανάλογο και με το διαιτητικό όργανο στο οποίο ανήκει. Ο Ηλίας Κορομηλάς επικοινώνησε αμέσως με τα μέλη της ΚΕΔ και παραδέχθηκε επίσης το λάθος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζόπουλος: «Το αν ο ΠΑΟΚ παίξει στην Ευρώπη θα εξαρτηθεί από τα έσοδα» (vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η φοβερή ραχιαία του Κατσίβελη που... άδειασε δυο παίκτες! (vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κοουτσάρει με νάρθηκα ο Αγγέλου (pics)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το λάθος των διαιτητών στο καλάθι του Λοβ που δεν μέτρησε! (vid)

Λυκογιάννης: «Δεν θα κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα