Νέντοβιτς: «Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» (pic)

Νέντοβιτς: «Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» (pic)

Νέντοβιτς: «Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό» (pic)

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με χαρακτηριστική ανάρτηση στο twitter υποστήριξε ότι υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε πολύ λόγος από τους χρήστες του twitter για οριστική ανανέωση του Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό για τα δύο επόμενα χρόνια.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση προκειμένου να παραμείνει ο Σέρβος στους «πράσινους» και μετά το τέλος της χρονιάς.

Τόσο επειδή του αρέσει το κλίμα στην ομάδα, αλλά και επειδή οι άνθρωποι των «πρασίνων» του φέρθηκαν πολύ ανθρώπινα μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι υπάρχει συμφωνία για ανανέωση ωστόσο σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, απλά είπε: «Φυσικά».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta, το μοναδικό αθλητικό site της χώρας που ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED