Άρης: Αποσύρονται Βεργίνης, Τσαϊρέλης – Κορυφώνονται οι επαφές για την προστασία της εγγυητικής

Άρης: Αποσύρονται Βεργίνης, Τσαϊρέλης – Κορυφώνονται οι επαφές για την προστασία της εγγυητικής

Άρης: Αποσύρονται Βεργίνης, Τσαϊρέλης – Κορυφώνονται οι επαφές για την προστασία της εγγυητικής

bet365

Αύριο (12/5) εκδικάζεται στην ΕΕΑ η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης την οποία δεν θα υποστηρίξουν οι Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης αλλά οι «κίτρινοι» συνεχίζουν να ψάχνουν συμφωνίες με τους άλλους πιστωτές.

Την περασμένη εβδομάδα έγιναν συζητήσεις με τους Δημήτρη Βεργίνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη για να επιτευχθεί συμφωνία διακανονισμού των οφειλών απέναντί τους, μάλιστα με διαρροή της η ΚΑΕ Άρης ανέβασε τόνους. Οι οφειλές απέναντι στον πρώτο πηγάζουν από την (περίπου) προ δεκαετίας παρουσίας του στην ομάδα αλλά και από την τελευταία (2018-19), ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε στον Άρη τη διετία 2016-18.

Παρότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, οι δύο πρώην αθλητές της ομάδας αποφάσισαν να μην υποστηρίξουν την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής των 60.000 ευρώ ως ένδειξη καλής θέλησης και με την προσδοκία ότι θα βρουν σημείο επαφής με την ΚΑΕ για τον διακανονισμό της οφειλής.

Παρά την αλλαγή στάσης των δύο αθλητών, το πρόβλημα διατηρείται για την ΚΑΕ Άρης καθώς δεν έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες που κατέθεσαν αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής. Για την ακρίβεια, από χθες (10/5) το πρωί γίνονται συζητήσεις, οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει σημείο ταύτισης κι αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες, η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με κίνδυνο την κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ. Σε αυτή την περίπτωση οι «κίτρινοι» θα αναγκαστούν να προχωρήσουν στην έκδοση δύο εγγυητικών επιστολών καθώς θα πρέπει να καλύψουν αυτή των 60.000 ευρώ που θα έχει καταπέσει αλλά και εκδώσουν μία ακόμη (80.000 ευρώ) βάσει των κανονισμών αδειοδότησης στο Πρωτάθλημα της Basketleague.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα