Βasket League: Πράξη πρώτη στα playoffs με τα... βλέμματα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Νίκος Καρφής
Βasket League: Πράξη πρώτη στα playoffs με τα... βλέμματα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

bet365

H AEK υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ 3) στην πρεμιέρα των playoffs της Basket League, ενώ το Λαύριο φιλοξενεί τον Κολοσσό (16:00, ΕΡΤ Sports).

Τζάμπολ στα playoffs της Basket League και τα μεγάλα ματς ξεκινούν. Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Βασίλισσα πήρε με εντυπωσιακό τρόπο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (76-56) για την 6η αγωνιστική της Basket League στο πρώτο συναπάντημα των 2 ομάδων φέτος, σε ένα παιχνίδι που έγινε για... δεύτερη φορά μετά από απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η Ένωση κατάφερε να βγει νικήτρια και στην Θεσσαλονίκη με 87-85, αφού ο Κιθ Λάνγκφορντ... καθάρισε την ομάδα του Λυκογιάννη με winning shot στην παράταση.

Στο άλλο ματς της ημέρας η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, το Λάυριο υποδέχεται τον Κολοσσό (16:00, ERT Sports) και αναζητά τρόπο να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

H oμάδα του Σερέλη επικράτησε 83-77 του συνόλου από τη Ρόδο εντός έδρας στη regular season, ενώ ο Κολοσσός είχε επικρατήσει με 77-62 στην έδρα του στον πρώτο γύρο.

Την Τετάρτη (12/5) ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου υποδέχεται τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ 3) και ο Προμηθέας κοντράρεται στην Πάτρα (17:00, ΕΡΤ Sports) με το Περιστέρι.

Τα ζευγάρια του 1ου γύρου (στις δύο νίκες) είναι τα ακόλουθα:

(1) Παναθηναικός - Ιωνικος (8)

(2) Λαύριο - Κολοσσός (7)

(3) Προμηθέας - Περιστέρι (6)

(4) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (5)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λυκογιάννης: «Καλό διάβασμα σ’ αυτά που θα μας δώσει η ΑΕΚ»

Αγγέλου: «Στα playoffs υπάρχουν ιδιαιτερότητες τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα