ΑΕΚ: Προπόνηση με μάσκες και αναμονή των νέων αποτελεσμάτων! (pic)

ΑΕΚ: Προπόνηση με μάσκες και αναμονή των νέων αποτελεσμάτων! (pic)

ΑΕΚ: Προπόνηση με μάσκες και αναμονή των νέων αποτελεσμάτων! (pic)

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στη... δίνη του κορονοϊού, με κάποιους παίκτες να επιλέγουν, στο κομμάτι της ατομικής προπόνησης, να φορέσουν μάσκες. Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Σε... αναμμένα κάρβουνα οι «κιτρινόμαυροι» για να νέα αποτελέσματα των τεστ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού, σχεδόν πέντε ημέρες πριν από την έναρξη των playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ έγινε κανονικά, με κάποιους παίκτες να επιλέγουν τη χρήση μάσκας, στο κομμάτι της ατομικής προπόνησης.

Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, αφού η ΑΕΚ - με τον κορονοϊο να μην χτυπάει την ομάδα για πρώτη φορά - σε αυτό το κομμάτι έχει επιτρέψει την ελευθερία κινήσεων στους παίκτες. Οποιος θέλει να φορέσει μάσκα, έχει το ελεύθερο να το κάνει. Έτσι και έγινε και στην προπόνηση της Παρασκευής (7/5).

Όπως και να έχει, τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν για την ΑΕΚ. Ήδη τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αργά απόψε ή το πρωί του Σαββάτου. Ενώ ανάλογα από τα αποτελέσματα, θα υπάρχει και νέος γύρος τεστ.

Τέλος, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αθλητή που βρέθηκε θετικός στην covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγγέλου: «Σέρβις στο πνεύμα και στο σώμα, να κατεβάσουμε το στρες»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα