Καμπερίδης: «Προφανώς η χρονιά δεν είναι πετυχημένη»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Προφανώς η χρονιά δεν είναι πετυχημένη»

bet365

Η χρονιά τελείωσε για τον Άρη και ο Σάββας Καμπερίδης υποστήριξε ότι μέσα από μια τρομερά δύσκολη σεζόν η ομάδα βγήκε αλώβητη δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι πετυχημένη.

Ο Άρης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στα Playoffs του Πρωταθλήματος μετά την ήττα του από το Περιστέρι αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη φετινή χρονιά λέγοντας ότι… «η χρονιά τελειώνει εδώ. Όσοι είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν όσο δύσκολη ήταν η χρονιά. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη. Προφανώς η χρονιάς δεν είναι πετυχημένη καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες, επηρέασαν αρκετά αλλά δεν είναι της ώρας να αναφερθώ σ’ αυτούς».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στην επόμενη μέρα. «Για τον Άρη, από αύριο ξεκινάει μια περίοδος σκληρής δουλειάς για να παρουσιάσει η ομάδα πρόσωπο που αρμόζει στο μέγεθός της. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες αλλά και ανθρώπους που είναι έξω από την ομάδα και οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς σ’ αυτή γιατί βοήθησαν πάρα πολύ».

Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι… «ψάχναμε κίνητρο για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα και νομίζω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάποια συνεχόμενα λάθη και η πίεση του Περιστερίου άλλαξαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και το Περιστέρι κέρδισε δίκαια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα