Άρης: Playoffs ή τέλος χρονιάς

Gazzetta team
Άρης: Playoffs ή τέλος χρονιάς

bet365

Ο Άρης θα εξασφαλίσει θέση στα Playoffs του Πρωταθλήματος εφόσον κερδίσει το Περιστέρι στον αγώνα (28/4, 20:00) που κλείνει την κανονική διάρκεια, σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με προβλήματα απέναντι στο Περιστέρι στην Αθήνα καθώς ήδη αποτελούν παρελθόν από την ομάδα οι Γιάννης Κουζέλογλου, Κουίντον Ντεκόζι και θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν. Σε περίπτωση νίκης, ο Άρης θα τερματίσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των Playoffs. Πρόκριση μπορεί να έρθει ακόμη και στο σενάριο της ήττας με την προϋπόθεση ότι θα ηττηθούν και οι Ηρακλής, Ιωνικός από Προμηθέα και Κολοσσός Ρόδου, αντίστοιχα.

«Οι συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος, σίγουρα, δεν ευνοούν την ομάδα να έχει έναν καλό ρυθμό. Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο οι παίκτες να μπορέσουν να βρουν το κίνητρο, που απαιτείται, αλλά παρόλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι από κει και πέρα να δούμε τα δεδομένα: Αν η ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι οφς ή αν θα είναι ο τελευταίος αγώνας για μας τη φετινή σεζόν. Επειδή είναι η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, θέλουμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε σχετικά με το αυριανό (28/4) παιχνίδι ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα