ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί της αύξησης, ο ΑΣ ΠΕΡΑ και το θαύμα των 500.000 ευρώ

ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί της αύξησης, ο ΑΣ ΠΕΡΑ και το θαύμα των 500.000 ευρώ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι αριθμοί της αύξησης, ο ΑΣ ΠΕΡΑ και το θαύμα των 500.000 ευρώ

bet365

Η συγκέντρωση 500.000 ευρώ μέσω της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στοιχειοθέτησε ένα μικρό θαύμα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την υλοποίηση ενός στόχου.

Η απόκτηση ρευστότητας για την κάλυψη άμεσων αναγκών της εταιρίας ήταν ο κύριος στόχος που έβαλαν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και από την πρώτη στιγμή κατέστησαν σαφές ότι στο στοίχημα διάσωση της εταιρίας θα παίξει καταλυτικό ρόλο η συμμετοχή του κόσμου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης του κεφαλαίου, ο στόχος επιτεύχθηκε καθώς συγκεντρώθηκαν 500.000 ευρώ, ποσό το οποίο προβλέπεται να διπλασιαστεί από την οικογένεια Σαββίδη. Συνολικά, υπήρξαν 10.724 εγγραφές εκ των οποίων οι 832 ανταποκρίνονται σε φίλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι συμμετείχαν περισσότερες από μία φορές στην αύξηση του κεφαλαίου. Ο μέσος όρος του ποσού που διέθεσε κάθε εγγραφή αγγίζει το ποσό των 50 ευρώ. Μάλιστα, ο ΑΣ ΠΕΡΑ προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση συμμετέχοντας στην αύξηση καθώς μέλη από τον συγκεκριμένο σύλλογο ήταν από αυτούς που δημιούργησαν τον ΠΑΟΚ πριν από περίπου 95 χρόνια.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην επίτευξη ενός στόχου και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του. «Ήταν ένα εγχείρημα δύσκολο. Ίσως και να θεωρήθηκε ανέφικτο για τους περισσότερους. Το πιστέψαμε, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και με την συμμετοχή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ο μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε.

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και το ποσό των 500.000€ συγκεντρώθηκε με την συμμετοχή 9.892 φιλάθλων του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Για το πάθος και την αποφασιστικότητα του κόσμου. Μα πάνω από όλα για την αγάπη του για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Για την ομάδα που κράτησε όλο το σύλλογο στα δύσκολα. Για την ομάδα που μας γέμισε υπερηφάνεια με την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών τίτλων. Για αυτή την ομάδα που θέλουμε να την δούμε να μεγαλουργεί ξανά.

Αυτό είναι και ο επόμενος στόχος. Με υπομονή και επιμονή, με σύνεση, εργατικότητα και μεθοδικότητα, με αυτό το πάθος που πάντα θα μας χαρακτηρίζει, αλλά χωρίς βιαστικές κινήσεις. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να χτίσουμε και πάλι το μεγάλο ΠΑΟΚ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Είναι ιερή μας υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Από το διοικητικό και αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τους ανθρώπους και τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, μέχρι και τους εκπροσώπους του ιστορικού και συγγενικού σωματείου ΑΣ ΠΕΡΑ. Όπως επίσης και όλους ανεξαιρέτως τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι έχει ξεκινήσει ήδη από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η διαδικασία επικοινωνίας με όλους όσοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ και έχουν αφήσει τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED