Τρεις παίκτες του Προμηθέα έκαναν ρεκόρ καριέρας στο Περιστέρι!

Τρεις παίκτες του Προμηθέα έκαναν ρεκόρ καριέρας στο Περιστέρι!

Gazzetta team
Τρεις παίκτες του Προμηθέα έκαναν ρεκόρ καριέρας στο Περιστέρι!

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του Περιστερίου εκτός έδρας, με τα αδέρφια Γκραντ και τον Μιχάλη Λούντζη να κάνουν... ρεκόρ καριέρας!

Οι Πατρινοί έφυγαν με τη νίκη από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αποτέλεσμα να κλειδώσουν την είσοδο στην τετράδα της Basket League και ο ΕΣΑΚΕ ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Προμηθέας ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με το Περιστέρι, εξασφάλισε επί της ουσίας μια θέση στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου και τα κατάφερε, μεταξύ άλλων, χάρη και στην παρουσία των αδερφών Γκραντ και του Μιχάλη Λούντζη. Όλοι τους έφυγαν από το Περιστέρι με κάποιο ρεκόρ καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα...

*Ο Τζέριαν Γκραντ τα έκανε όλα στο παρκέ με 20 πόντους, έξι ριμπάουντ, εννιά ασίστ με τις οποίες ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του αφού τόσες είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για να τελειώσει το παιχνίδι με 34 βαθμούς στο ranking. Στατιστικά το αποψινό ήταν το καλύτερο από τα 12 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Τζεράι Γκραντ έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στις ρακέτες, τελειώνοντας το παιχνίδι με ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League αφού είχε 21 πόντους. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 17 που είχε στα εκτός έδρας παιχνίδια με το Λαύριο Megabolt και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

*Ο Μιχάλης Λούντζης σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τις έξι ασίστ που μοίρασε, αφού είχε από πέντε, δύο φορές ως παίκτης των Τρικάλων BC Aries στη σεζόν 2017-18 (στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το Λαύριο Megabolt) και μία ως παίκτης του Λαυρίου Megabolt στη σεζόν 2018-19 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πέραν όσων κατάφεραν οι τρεις πρωταγωνιστές της νίκης του, για τον Προμηθέα ακόμη...

*Με τη μοναδική τάπα του στο αποψινό παιχνίδι, ο Ντάνι Αγκμπελέζε έφτασε στις 108 και στην 37η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan Basket League τον Πι Τζέι Μπράουν.

Ο Αμερικανός σέντερ παράλληλα έφτασε στη 2η θέση της λίστας των μπλοκέρ του Προμηθέα, στα 30 κοψίματα τον Μουχάμεντ Φαγιέ.

*Με τους τρεις πόντους του ο Γιάννης Αγραβάνης ξεπέρασε τους 300 σε 75 αγώνες στην κατηγορία.

*Ο Προμηθέας επικράτησε παρότι εξελίχθηκε σε σοβαρή αδυναμία του στη διάρκεια του αγώνα, το σκορ από επιθετικά ριμπάουντ αφού πήρε μόνο δύο πόντους με αυτόν τον τρόπο, έναντι 17 των γηπεδούχων. Απέφυγε πάντως τη μηδενική επίδοση στην οποία έμειναν δύο φορές το Μεσολόγγι Baxi και μία το Περιστέρι.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα