Καμπερίδης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στις επιλογές της ομάδας του στην επίθεση αλλά και στην απώλεια συγκέντρωσης η οποίας κόστισε στον Άρη.
Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι ακόμη κι όταν η ομάδα του βρήκε τον τρόπο επιστροφής στο παιχνίδι, της κόστισαν 1-2 κακές επιλογές. «Δυστυχώς, παρότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, μετά από ένα σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό Ρόδου να τρέξει στο γήπεδο κι αυτό δημιούργησε τη διαφορά. Παίζοντας άμυνα με αλλαγές επιστρέψαμε για να φτάσουμε στην καθοριστική αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Εκεί δεν πετύχαμε πόντο για ένα διάστημα, αλλά είχαμε την ενέργεια για να προσπαθήσουμε και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο 1-2 κακές και αναποτελεσματικές επιθέσεις δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να μπούμε πιο ζεστά στο παιχνίδι».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED