ΑΕΚ: O Ρογκαβόπουλος έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ για χρωστούμενα, αρνείται να προπονηθεί!

ΑΕΚ: O Ρογκαβόπουλος έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ για χρωστούμενα, αρνείται να προπονηθεί!

ΑΕΚ: O Ρογκαβόπουλος έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ για χρωστούμενα, αρνείται να προπονηθεί!

bet365

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε να προπονηθεί με την ομάδα της ΑΕΚ, στέλνοντας μάλιστα εξώδικο για να ενημερώσει για την απόφασή του και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας».

Εβδομάδα δίχως προβλήματα για την ΑΕΚ, δεν είναι... εβδομάδα. Την ώρα που ο Νίκος Ζήσης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψαν και ο Γιανίκ Μορέιρα πλησιάζει στη στιγμή της επανένταξής του, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα! Αυτό του Νίκου Ρογκαβόπουλου. 0 19χρονος φόργουορντ αρνήθηκε να προπονηθεί με την ομάδα, παραμονές της αναχώρησης για την Τουρκία και του κρίσιμου αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ για την 5η αγωνιστική του BCL (31/3). Αλλά και αυτού με το Λαύριο, το Σάββατο, 3/4, για την Basket League.

Η επιθυμία του Ρογκαβόπουλου εκφράστηκε μέσω εξώδικου! Σε αυτό ο παίκτης της ΑΕΚ αναφέρει ως αιτία για την απόφασή του τις οφειλές της ΚΑΕ, οι οποίες ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και αφορούν τη φετινή, την περσινή αλλά και την προπέρσινη σεζόν!

Παράλληλα, φαίνεται ότι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση είναι και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του.

Στην Basket League, o «Ρόγκα» μετράει 17 συμμετοχές με 4.65 πόντους, 2.12 ριμπάουντ, 0.59 ασίστ με 14 λεπτά στο παρκέ ανά αγώνα. Ενώ στο BCL, μαζί με τον Κιθ Λάνγκφορντ είναι οι μοναδικοί παίκτες με 10 συμμετοχές, μετράει (σε 12 λεπτά συμμετοχής) 3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.7 κλεψίματα.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα