Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος, αλλά να τον βγάζουμε στην αρχή των αγώνων»

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος, αλλά να τον βγάζουμε στην αρχή των αγώνων»

Gazzetta team
Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος, αλλά να τον βγάζουμε στην αρχή των αγώνων»

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στον χαρακτήρα που «έβγαλε» η ομάδα του στο τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα «ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για μας ωστόσο πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στο Περιστέρι που έκανε καλό ματς. Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα για μας. Στο πρώτο δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι απέναντι στην επιθετικότητα».

Και συνέχισε: «Δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι όπως πριν από κάθε παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, βάλαμε έναν στόχο στα αποδυτήρια. Να μην δεχθούμε περισσότερους από 30 πόντους. Τα πήγαμε καλύτερα και δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους ωστόσο έτσι πρέπει να παίζουμε συνέχεια στην άμυνα. Από τη στιγμή που παίξαμε καλά στην άμυνα, πήραμε και αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα, αλλά το θέμα είναι να δείχνουμε τον ίδιο χαρακτήρα και όταν ξεκινάμε τα παιχνίδια».

Νωρίτερα είχε πει στην κάμερα της ΕΡΤ: «είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και δεχτήκαμε 23. Ρώτησα τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ.

Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες τον Μπρέι και τον Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα με την ποιότητα που έχουνε μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι/ Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα