Σκουρτόπουλος: «Ένα λάθος της τελευταίας στιγμής μας κόστισε το παιχνίδι»

Σκουρτόπουλος: «Ένα λάθος της τελευταίας στιγμής μας κόστισε το παιχνίδι»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για ένα λάθος της τελευταίας στιγμής που οδήγησε το ματς στην παράταση και έφερε τον Ηρακλή ηττημένο.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Και η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ηρακλή, το έβαλε. Με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να συγχαίρει τον Ντάριλ Μέικον και να εξηγεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε να νικήσει, αν απέφευγε ένα λάθος της τελευταίας στιγμής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα θέλαμε εμείς να είμαστε νικητές. Όποια ομάδα κι αν κέρδιζε θα το άξιζε. Βρήκαμε την ΑΕΚ με απουσίες, αλλά έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Χτυπήσαμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ. Ένα λάθος της τελευταίας στιγμής μας κόστισε το παιχνίδι και έδωσε στην ΑΕΚ ψυχολογία στην παράταση. Φτάσαμε στην τελευταία φάση και δίνω συγχαρητήρια στον Μέικον γιατί έβαλε ένα εκπληκτικό σουτ. Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Είμαστε σε πορεία αναδιοργάνωσης. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα και στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Ηλία. Τα προβλήματα να ξεπεραστούν, να είναι υγιής η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα