ΠΑΟΚ: Οff για τουλάχιστον ένα μήνα ο Τσαλμπούρης

ΠΑΟΚ: Οff για τουλάχιστον ένα μήνα ο Τσαλμπούρης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οff για τουλάχιστον ένα μήνα ο Τσαλμπούρης

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον Γιώργο Τσαλμπούρη για τον επόμενο μήνα, αφού ο παίκτης τραυματίστηκε στον καρπό στην χθεσινή προπόνηση.

Άτυχος στάθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (17/3) προπόνησης ο Γιώργος Τσαλμπούρης που τραυματίστηκε στον καρπό και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος. Αυτό σημείωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι... «Στο χειρουργείο θα οδηγηθεί τελικά ο Γιώργος Τσαλμπούρης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κάταγμα που υπέστη στη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα υποβληθεί σε εσωτερική οστεοσύνθεση κατάγματος τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/3 από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Η απουσία του 25χρονου αθλητή του ΠΑΟΚ υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες. Γιώργο, περαστικά! Σε περιμένουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας…».

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη στα παιχνίδια με Άρη (εκτός), Κολοσσό (εντός), Ιωνικό (εκτός), Περιστέρι (εντός) και Μεσολόγγι (εκτός).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα