Μπιτς: «Ήμουν αφελής με τον κορονοϊό, σκέφτηκα πως θα είχε φύγει σε λίγες εβδομάδες»!

Μπιτς: «Ήμουν αφελής με τον κορονοϊό, σκέφτηκα πως θα είχε φύγει σε λίγες εβδομάδες»!

Gazzetta team
Μπιτς: «Ήμουν αφελής με τον κορονοϊό, σκέφτηκα πως θα είχε φύγει σε λίγες εβδομάδες»!

bet365

Ο Μπο Μπιτς αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός χρόνου με τον κορονοϊό, εξηγώντας πως ουδέποτε πίστεψε πως η πανδημία θα διαρκούσε τόσο πολύ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην PAOK Sports Arena (13/3, 17:00) για τη 17η αγωνιστική της Basket League και ο Μπο Μπιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την «Ένωση» αλλά τον κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

Αγώνας 17ος, εναντίον της ΑΕΚ 13/3/2021

Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον του Προμηθέα Πάτρας και έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα αυτήν την εβδομάδα εναντίον ενός άλλου δυνατού αντιπάλου, της ΑΕΚ. Είναι μία πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα και παίζουν καλά μαζί ως ομάδα!

Παίζουν καλή άμυνα και πιέζουν πολύ, για αυτό και θα πρέπει να φροντίσουμε την μπάλα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και στην επίθεση να εκτελέσουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας σε υψηλό επίπεδο, για να μας δώσει μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι!

Θα πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Θα ήθελα πολύ να ήταν και οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Και ξέρω πολύ καλά ότι θα ήταν όλοι εκεί εάν μπορούσαν.

#Covid1YearAnniversary

Συμπληρώσαμε κι έναν χρόνο με τον κορωνοϊό. Είναι εκπληκτικό να σκέφτεσαι ότι πριν από ένα χρόνο μπήκε στη ζωή μας και είχε τέτοια επίδραση σε αυτήν ο COVID-19. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η πανδημία θα κρατούσε τόσο πολύ.

Ήμουν αφελής και σκέφτηκα ότι θα φύγει σε λίγες εβδομάδες ή σε ένα μήνα το πολύ. Ωστόσο, τόσο γρήγορα έχει περάσει 1 χρόνος ή 365 ημέρες... και συνεχίζουμε! Ω, πόσο λάθος ήμουν!

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το κλείσιμο των επιχειρήσεων, τα ταξίδια που είναι ουσιαστικά ανύπαρκτα και η πολύ περιορισμένη κοινωνική ζωή. Αυτές είναι μερικές από τις επιπλοκές που έχει προκαλέσει ο Covid-19, εκτός των προφανώς πιο σοβαρών επιπτώσεων στην υγεία.

Όλα αυτά μου έδειξαν πόσο γρήγορα μπορεί να περάσει ένας χρόνος και πόσο σημαντικές είναι οι καθημερινές μας σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους! Πόσο γρήγορα πέρασαν αυτές οι μέρες στο σπίτι (παρόλο που κάποιες μέρες ένιωθα σαν να μην τελειώνουν ποτέ) και πόσο μας λείπει να περνάμε το χρόνο μας με φίλους, με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας.

Συνολικά, έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το «φυσιολογικό» της ζωής αφαιρέθηκε από όλους μας. Υπάρχει και η φωτεινή πλευρά, το ότι φαίνεται να επιστρέφουμε στο… κανονικό νωρίτερα και όχι αργότερα!

Τέλος πάντων, ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. #BeechBlog

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα