Ηρακλής: Δικαίωση και αθώωση για τον Χάγκινς

Ηρακλής: Δικαίωση και αθώωση για τον Χάγκινς

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απεφάνθη πως δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής πειθαρχικής ποινής στην ΚΑΕ Ηρακλής για τη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών ο «Γηραιός».

Από τη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα με τη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στην ήττα του Ηρακλή από τον Ιωνικό χωρίς να έχει συμβόλαιο, οι άνθρωποι του «Γηραιού» εξήγησαν πως ήταν καθ’ όλα νόμιμοι.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή που ενημέρωσε πως δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής πειθαρχικής ποινής για αντικανονική συμμετοχή το Αμερικανού.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

«Το ΜΔΟ απεφάνθη ότι δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής της προβλεπόμενης στο άρθρο 72 παρ. 2 του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 πειθαρχικής ποινής σε βάρος της εγκαλούμενης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)» για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Joshua Akeem HAGINS στον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 εναντίον της ομάδας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.)», που διεξήχθη στο γήπεδο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ» στις 28-2-2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα