Άρης: Στο Ιβανώφειο θα ψάξει την απόδρασή του από το περιβάλλον πίεσης

Gazzetta team
Άρης: Στο Ιβανώφειο θα ψάξει την απόδρασή του από το περιβάλλον πίεσης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του εξ’ αναβολής αγώνα (10/3, 17:00) με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στη βαθμολογική αξία του παιχνιδιού.

Η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Λάρισας, ο Άρης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα δίχως αυτό να σημαίνει ότι ξέφυγε από το καθεστώς έντονης πίεσης για το αποτέλεσμα. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη αλλά και στο γκρουπ των ομάδων οι οποίες θα παλέψουν για την αγωνιστική επιβίωσή τους και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι κομβικός ο αγώνας (10/3, 17:00) με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Με νίκη, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη (σε μεγάλο βαθμό) θα αποδράσει από το περιβάλλον πίεσης καθώς θα αποκτήσει πολύ ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε και ο προπονητής των «κίτρινων» ο οποίος δήλωσε ότι περιμένει ένα απόλυτα απαιτητικό παιχνίδι. «Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τόσο ο Ηρακλής, όσο κι εμείς προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη. Περιμένουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι, καθώς ο Ηρακλής είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης».

Το θετικό για τον 42χρονο τεχνικό είναι ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως αγωνιστικά προβλήματα καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα