Ξανθόπουλος : «Να βρεθεί λύση, υπάρχει πρόβλημα βιοπορισμού στις πιο κάτω κατηγορίες» (vid)

Gazzetta team
Ξανθόπουλος : «Να βρεθεί λύση, υπάρχει πρόβλημα βιοπορισμού στις πιο κάτω κατηγορίες» (vid)

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στο πρόβλημα βιοπορισμού που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ στις χαμηλές κατηγορίες.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος μέτρησε 6 πόντους και 7 ασίστ στην ήττα του Κολοσσού από τον Παναθηναϊκό στο Κ.Γ. Καλλιθέας, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Εμφανιστήκαμε αρκετά καλοί τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, καθώς έχουμε να παίξουμε ένα μήνα, και κάναμε την πρώτη μας προπόνηση όλοι μαζί πριν τρεις ημέρες. Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν προσέξαμε, και με αυτές τις ομάδες δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Στο τέλος του αγώνα, θα μπορούσαμε να προσέξουμε μια δυο λεπτομέρειες και να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τρελαίνομαι να παίζω και είμαι ευλογημένος που έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα, και ειδικά φέτος είμαστε τυχεροί που με αυτές τις συνθήκες παίζουμε, σε σχέση με άλλα παιδιά που στις πιο κάτω κατηγορίες δεν το κάνουν και έχουν πρόβλημα βιοπορισμού.

Πήγε να γίνει μια αρχή με τις προπονήσεις να ξεκινούν και με την συμβολή του ΠΣΑΚ, και ευτυχώς έμαθα ότι ξανά ξεκίνησαν. Θα ήθελα να βρεθεί λύση και για τις πιο κάτω κατηγορίες και να ανοίξουν όλα τα πρωταθλήματα, καθώς εκεί δεν υπάρχει ΚΑΔ, και θεωρούνται ερασιτέχνες, αλλά προσωπικά τους θεωρώ επαγγελματίες που βιοπορίζονται από αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα