Άρης: Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Λαγού

Άρης: Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Λαγού

Gazzetta team
Άρης: Θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Λαγού

bet365

Με ανακοινώσεις τους, ΑΣ και ΚΑΕ Άρης, εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Γιώργου Λαγού ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε διοικητικός παράγοντας του συλλόγου.

Ο Γιώργος Λαγός ήταν έφορος της ομάδας μπάσκετ τη σεζόν (1978-79) κατάκτησης του πρώτου (μεταπολεμικά) Πρωταθλήματος, ενώ για πολλά χρόνια ήταν παράγοντας του ΑΣ. «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Γιώργου Λαγού. Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, στα «χρυσά» χρόνια της, όπως και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η προσφορά του ήταν πολυετής, πολύτιμη και ανιδιοτελής και τον κατατάσσει στα εξέχοντα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ. Ο θάνατός του, σε ηλικία 72 ετών, σκορπίζει θλίψη στο σύλλογο και ο Α.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης.

Στη δική της ανακοίνωση, η ΚΑΕ Άρης σημείωσε: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Λαγού, που «έφυγε» από τη ζωή. Ο Γιώργος Λαγός διετέλεσε έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου τη σεζόν 1978-1979, όταν ο ΑΡΗΣ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Ακόμη υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και γενικότερα είχε σημαντική προσφορά στο σύλλογο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα