Λυκογιάννης: «Η αμυντική μας συμπεριφορά θα κρίνει το ματς με τη Λάρισα»

Λυκογιάννης: «Η αμυντική μας συμπεριφορά θα κρίνει το ματς με τη Λάρισα»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Η αμυντική μας συμπεριφορά θα κρίνει το ματς με τη Λάρισα»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην άμυνα ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα για την 15η αγωνιστική (28/2, 17:00) στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο και ο Τζος Κάρτερ.

Ο Αμερικανός παίκτης αντικατέστησε τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στο μεταξύ όλα τα τεστ Covid του ΠΑΟΚ βγήκαν αρνητικά.

«Είναι πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα που έχει ανάγκη για βαθμούς. Η Λάρισα έχει πάρει σημαντικές νίκες απέναντι σε καλές και δυνατές ομάδες, ωστόσο και για τις δύο ομάδες υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για το πώς θα παρουσιαστούν γιατί προερχόμαστε από διακοπή, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα στο ρόστερ» σχολίασε ο Άρης Λυκογιάννης και συνέχισε:

«Ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες είχαμε και απουσίες με διεθνείς, αλλά και Αμερικανούς παίκτες που έλειψαν με άδειες. Το παιχνίδι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την αμυντική μας συμπεριφορά. Η Λάρισα είναι μία ομάδα που παίρνει πολλά πράγματα από το περιφερειακό παιχνίδι τριών παικτών, Μπράουν, Σμιθ και Ρας. Θα είναι σημαντικό το πώς θα μπορέσουμε να τους κοντρολάρουμε και να τους σταματήσουμε για να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Για αυτό θα είναι σημαντικός παράγοντας και τα ριμπάουντ. Επίσης να διαβάσουμε σωστά το τι θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα, ώστε να κάνουμε σωστές επιλογές και περιορίζοντας των αριθμό των λαθών μας να φτάσουμε στη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα