Καμπερίδης: «Μου είπαν ότι ήταν σίγουροι, αλλά είναι αρκετά εκπρόθεσμο!»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Μου είπαν ότι ήταν σίγουροι, αλλά είναι αρκετά εκπρόθεσμο!»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση στη οποία περιήλθε ο Άρης αλλά και στο εκπρόθεσμο καλάθι του Λαυρίου που προκάλεσε την ένσταση των «κίτρινων».

Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με το Λαύριο και αναφερόμενος στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο Σάββας Καμπερίδης ήταν απόλυτος. «Είπαμε στους διαιτητές ότι ήταν εκπρόθεσμο και μας απάντησαν ότι είναι 100% σίγουροι ότι το καλάθι είναι εμπρόθεσμο. Δεν θέλησαν να δουν το instant replay γιατί βάσει κανονισμού υποχρεούνται να το κάνουν αν το παιχνίδι είναι στα τελευταία δύο λεπτά. Είδα τη φάση, είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Όπως δεν είδαν και τη φάση του Γερομιχαλού όπου το σουτ ήταν για δύο πόντους και μέτρησε για τρεις. Μπαίνεις σε μια διαδικασία του τι λες εσύ και τι λένε οι άλλοι», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για την απόδοση των διαιτητών στο δεύτερο δεκάλεπτο. «Προφανώς υπήρχαν πολλές φάσεις… Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και το δικό του κριτήριο. Είναι πολλές οι φάσεις όπου προσωπικά είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές».

Σχετικά με το παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη είπε: «Θέλαμε απελπισμένα τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά εκεί που προηγηθήκαμε με οκτώ πόντους κάναμε επιπόλαια λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στο Λαύριο να προηγηθεί κιόλας. Ξεκινήσαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο με συνέπεια να κυνηγάμε στο σκορ. Έγινε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν είχαμε την ηρεμία για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Κατέληξε λέγοντας ότι… «είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια για μας. Έχουμε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να μαζέψουμε νίκες».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα