ΚΑΕ Άρης: «Αν δεν σε δω... θα τρελαθώ!» (vid)

ΚΑΕ Άρης: «Αν δεν σε δω... θα τρελαθώ!» (vid)

Gazzetta team
ΚΑΕ Άρης: «Αν δεν σε δω... θα τρελαθώ!» (vid)

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στείλουν φωτογραφίες τους για να τοποθετηθούν στο καρεκλάκι τους σε μια μορφή έκδοσης νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης σημειώνει ότι όσοι συμμετέχουν στο event θα έχουν μείωση αντιστοίχου ποσού από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της επόμενης σεζόν. «Τώρα τα...μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/stiriksi-diarkeias-aris-bc/

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της...ποτέ!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα