Λυκογιάννης: «Το Λαύριο σούταρε 18 βολές στην 4η περίοδο, αλλά εμείς μείναμε στο παιχνίδι» (vid)

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Το Λαύριο σούταρε 18 βολές στην 4η περίοδο, αλλά εμείς μείναμε στο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από το Λαύριο.
Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε μεταξύ άλλων. «Νομίζω είχαμε μια καλή παρουσία σήμερα, θεωρώ ότι μετά το πρώτο 15λεπτο βγάλαμε αντίδραση. Μικρές λεπτομέρειες και κάποιοι παράγοντες κρίνανε το αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το βίντεο να αναλύσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος σουτάρει 18 βολές στο τελευταίο δεκάλεπτο να μείνεις μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι, εμείς το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Νομίζω ότι είχαμε ένα άσχημο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην ΑΕΚ, σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε. Ο ΠΑΟΚ χτίστηκε για συγκεκριμένα πράγματα φέτος και φυσικά είναι σημαντική και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου»..

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός είπε:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Νομίζω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Παίζαμε με μόλις δυο μέρες προετοιμασία απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφέστατα ήταν πιο φρέσκος από εμάς έχοντας μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρόλα αυτά το κακό πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την ΑΕΚ έφερε μια αντίδραση σήμερα. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στα τελευταία 6 λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου και γενικά μέχρι το 15’ πηγαίναμε με το ρυθμό του Λαυρίου. Θεωρώ από εκεί και μετά βρήκαμε καλό ρυθμό, αντιδράσαμε, γυρίσαμε στο παιχνίδι. Με δύο πολύ δύσκολα τρίποντα του Μουράτου στο τέλος της ημιχρόνου, έδωσαν μια διαφορά 7 πόντων, η οποία εκείνη τη χρονική στιγμή δεν αντιπροσώπευε ακριβώς την εικόνα του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Το Λαύριο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ένα ξέσπασμα στους 13 πόντους και εκεί ξανά απαντήσαμε. Αντιδράσαμε για δεύτερη φορά. Μικρές λεπτομέρειες στο τέλος και κάποιοι παράγοντες έκριναν το αποτέλεσμα και το Λαύριο πήρε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε το βίντεο να αναλύσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όταν οι βολές είναι 37-19 να μείνεις μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι, εμείς το κάναμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα