Λιμνιάτης: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Λιμνιάτης: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή, μετά την αποβολή του Ηλία Παπαθεοδώρου και αναφέρθηκε στην προσέγγιση των παικτών της ΑΕΚ.

Το ρεκόρ του Γιώργου Λιμνιάτη στον πάγκο της ΑΕΚ είναι θετικό. Αυτός ολοκλήρωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο της «Βασίλισσας», μετά την αποβολή του Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Νομίζω ότι το μήνυμα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο τρόπος που προσεγγίσαμε στο ξεκίνημα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο παίξαμε συγκεντρωμένα και όπως είπα ο τρόπος που προσεγγίσαμε αμυντικά και μετά επιθετικά το παιχνίδι. Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λάρισα που είναι πολύ επικίνδυνο. Η ομάδα συσπειρώνεται όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Ζητάμε από τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά, αυτό έγινε και σήμερα», τόνισε ο Λιμνιάτης.

Για το αν ήταν καλό το κοουτσάρισμα του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Είναι η πρώτη φορά που αποβάλλεται και κερδίζω».

Για το αν έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ λόγω της επανάληψης: «Πιστεύω ότι ενδόμυχα οι παίκτες μας, σίγουρα είχε μείνει κάτι από αυτή την ιστορία. Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε όμως δεν είχε να κάνει με τον τρόπο που έγινε η επανάληψη. Μέσα μας υπήρχε η επιθυμία να αποδείξουμε ότι η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαιη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα