Στο πλευρό των συναδέλφων τους στις μικρές κατηγορίες οι παίκτες του Κολοσσού (vid)

Gazzetta team
Στο πλευρό των συναδέλφων τους στις μικρές κατηγορίες οι παίκτες του Κολοσσού (vid)

bet365

Οι παίκτες του Κολοσσού δεν ξέχασαν τους συναδέλφους τους στις μικρότερες κατηγορίες που παραμένουν… ανενεργοί, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή τους.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος και οι Έλληνες συμπαίκτες του στον Κολοσσό Ρόδου εξέφρασαν τη στήριξή τους στους παίκτες των μικρότερων κατηγοριών που παραμένουν εκτός αγώνων από τη στιγμή που η Basket League είναι η μοναδική κατηγορία που συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα.

«Μιλάω εκ μέρους όλων, δεν ήθελα να είμαι μόνος μου. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε ακόμα μπάσκετ, είμαστε μαζί με όλα τα παιδιά από τις μικρότερες κατηγορίες που έχουν σταματήσει για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Δεν είναι δική μας δουλειά να πούμε ότι πρέπει να ξεκινήσουν, όμως όλο αυτό που συμβαίνει δημιουργεί πρόβλημα σωματικό και ψυχολογικό, αυτή είναι η ζωή τους. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι εγώ ή οι συμπαίκτες μου θα σταματήσουμε να παίζουμε μπάσκετ εξαιτίας του κορονοϊού. Ελπίζω να βρεθεί λύση, είμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά» ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ, έχοντας στο πλευρό του τους Θοδωρή Ζάρα, Μιχάλη Λιάπη, Σωτήρη Μπιλλή, Νίκο Καμαριανό και Νίκο Αρσενόπουλο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED