Σερέλης: «Η νοοτροπία και ο δυναμισμός μας, εντυπωσιάζουν και εμάς τους ίδιους»

Σερέλης: «Η νοοτροπία και ο δυναμισμός μας, εντυπωσιάζουν και εμάς τους ίδιους»

Gazzetta team
Σερέλης: «Η νοοτροπία και ο δυναμισμός μας, εντυπωσιάζουν και εμάς τους ίδιους»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας για το παιχνίδι και τη νίκη του Λαυρίου επί του Προμηθέα Πάτρας στάθηκε στα στοιχεία που εντυπωσίασαν και τους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Ο τεχνικός του Λαυρίου είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα: «Η νίκη είναι και πολύ σημαντική και πολύ μεγάλη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου ο οποίος σίγουρα θα γίνει και ακόμα πιο δυνατός με τους νέους παίκτες που εντάσσει. Από την άλλη για εμάς, είναι κάτι πραγματικά δύσκολο σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών να συντηρείται η ομάδα σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο απέναντι σε δυνατότερες από αυτήν ομάδες και να είναι τόσο ανταγωνιστική, έχοντας μάλιστα και την έλλειψη ενός ψηλού που φαίνεται πόσο πολύ μας λείπει».

Και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι σήμερα η μία ομάδα κατέστρεψε το παιχνίδι της άλλης και το ματς κρίθηκε σε ένα σουτ, ένα ριμπάουντ στην ουσία. Κάναμε εμείς κάποια λάθη που μπορούσαν να είναι καθοριστικά, υπήρχε ένα γλίστρημα αντιπάλου σε καίρια φάση, σίγουρα είμαστε δυο ομάδες που γνωριζόμαστε πολύ καλά και ίσως ήταν και ο πιο τυχερός που νίκησε. Πέρα από ένα αποτέλεσμα όμως, το βασικό για την ομάδα μου που έχει νεαρούς παίκτες είναι η νοοτροπία που δείχνει, ο δυναμισμός που βγάζουμε, είναι στοιχεία που ακόμα κι εμάς μας εντυπωσιάζουν

Δε μπορώ να πω ότι έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους, κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι να έχουμε αντάξια εικόνα. Έχουμε παίξει καλύτερα από σήμερα, αλλά παλεύουμε, νικήσαμε, συνεχίζουμε και περιμένουμε και τον ψηλό τις επόμενες μέρες»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED