Άρης: Μπήκε ο Λίτλ και παίζει με Μεσολόγγι

Άρης: Μπήκε ο Λίτλ και παίζει με Μεσολόγγι

Gazzetta team
Άρης: Μπήκε ο Λίτλ και παίζει με Μεσολόγγι

bet365

Ο Μάριο Λιτλ ακολούθησε μέρος της σημερινής (20/1) προπόνησης και υπολογίζεται για τον αγώνα (23/1, 17:00) με το Μεσολόγγι στο Nick Galis Hall.

Η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ απαιτεί διαχείριση λόγω των ενοχλήσεων που είχε στους οπίσθιους μηριαίους κι αυτό έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα (20/1), ο Μάριο Λιτλ συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος και επί της ουσίας μπήκε στο αγωνιστικό πλάνο του Σάββα Καμπερίδη για τον κομβικό αγώνα με το Μεσολόγγι στο Nick Galis Hall. Αντιθέτως, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης ότι… «το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (21/01), με μια προπόνηση. Πριν απ’ αυτή, τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα