Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς με Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς με Παναθηναϊκό

bet365

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Καμπερίδη στον αγώνα (17/1, 18:00) με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έκοψε σήμερα (15/1) την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο Βόσνιος φόργουορντ νιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, δεν είναι σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι θα μείνει εκτός πλάνου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεδομένη είναι και η απουσία του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς για τον οποίον δεν υπάρχει ξεκάθαρη εκτίμηση για την επιστροφή του στη δράση.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης ανέφερε: «Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε σήμερα (15/01), πριν την έναρξη της προπόνησης, η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία σύσσωμου του αγωνιστικού τμήματος και του υπαλληλικού προσωπικού της ομάδας. Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Παπαγεωργίου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες, τονίζοντας πως η φετινή σεζόν έχει ιδιαίτερη σημασία και θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Ο Κυριάκος Πετανίδης και ο φροντιστής των «κίτρινων», Γιάννης Νικητάκης ήταν οι τυχεροί, καθώς σε αυτούς έπεσαν τα δυο φλουριά. Στη συνέχεια, οι παίκτες βρέθηκαν στην αίθουσα video για την καθιερωμένη ανάλυση του επόμενου αντιπάλου, που είναι την Κυριακή (17/01, 18:00, ΕΡΤ3) ο Παναθηναϊκός, στο «Nick Galis Hall», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ακολούθησε προπόνηση τακτικής, με τις γνωστές απουσίες των Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic από το ομαδικό πρόγραμμα, με τους δυο παίκτες να γυμνάζονται μόνοι τους. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο (16/01), με μια προπόνηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα