Χαραλαμπίδης: «Σαν τους μποξέρ που πρέπει να παλέψουν μετά το νοκ ντάουν»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Σαν τους μποξέρ που πρέπει να παλέψουν μετά το νοκ ντάουν»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο μικρό rotation ενώ παρομοίωσε τον Παναθηναϊκό με μποξέρ που έπρεπε να παλέψει!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, είπε χαρακτηριστικά: «Είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστικά τους είπα ότι είναι σαν τους μποξέρ. Μετά από ένα νοκ ντάουν πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν. Και έπραξαν όπως έπρεπε. Η ενέργεια ήταν σε υψηλό επίπεδο και στα 40 λεπτά. Όμως η ποιότητα του μπάσκετ δεν ήταν εξωφρενική. Πήραμε τη νίκη την οποία και αξίζαμε στο τέλος».

Για το σημείο αναφοράς που δεν έχει ο ΠΑΟ: «Θα κρατήσω το θετικό. Αυτή τη φορά είχαμε να διαχειριστούμε μια υπέρ μας διαφορά. Αυτό και μόνο κάτι λέει. Βέβαια στο +11 δεν κάναμε σωστές επιλογές. Και αμυντικά και επιθετικά. Χτίζουμε τον χαρακτήρα μας και παρά την πίεση της ΑΕΚ ήταν θετικό ότι κερδίσαμε».

Για το μικρό rotation: «Από τον τρόπο που ζούμε την ομάδα σαν προπονητές, κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένες επιλογές. Και αγωνιστικά για τους χρόνους του καθένα. Λειτούργησε στο σημείο που μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα θέλω και τα πρέπει. Η άποψή μας είναι ότι έπρεπε να πάμε με συγκεκριμένα παιδιά επειδή ξέραμε ότι θα είχαμε πίεση για 40 λεπτά».

Για τους Μήτογλου και Παπαγιάννη που έπαιξαν περισσότερα από 30 λεπτά μαζί: «Θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό για το συγκεκριμένο ματς, σύμφωνα με την ΑΕΚ, να έπαιζε ο Μήτογλου στο '4'. Δεν κάναμε κάτι που ήταν έξω από τα δεδομένα της ομάδας. Πιστεύω ότι του ταίριαζε σαν '4' και να συνεργαστεί με τον Παπαγιάννη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα