Καλαμπάκος: «Να μάθουμε τα ονόματα των παικτών μας, ανθρώπινα τα λάθη των διαιτητών»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Να μάθουμε τα ονόματα των παικτών μας, ανθρώπινα τα λάθη των διαιτητών»

bet365

Ο προπονητής του Μεσολογγίου μίλησε στα πολλά «πήγαινε έλα» στο ρόστερ της ομάδας του.

Το Μεσολόγγι στάθηκε ανταγωνιστικά για τρία περίπου δεκάλεπτα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά γνώρισε μία ακόμη ήττα.

Μετά το παιχνίδι ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Σήμερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο απρόσεκτοι αμυντικά και να φάμε τόσους πόντους. Ξέρετε ότι έχουμε πολλά προβλήματα τους τελευταίους δύο μήνες και πιστεύω ότι μετά και την τελευταία αλλαγή του ψηλού έχουμε κλείσει τα "πήγαινε-έλα". Τώρα έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας και ελπίζω να μάθουμε τα ονόματα όλων των παικτών μας και να μάθουμε και να παίζουμε μαζί».

Για την επίθεση της ομάδας του: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε έφεση στην επίθεση. Παρόλα αυτά δεν έχουμε παίκτες που βάζουν πόντους σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε αλλά έχουμε και πολλά προβλήματα. Εδώ και δύο εβδομάδες κάναμε προπόνηση με 7-8 παίκτες και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Ελπίζουμε να σταματήσουμε με τα προβλήματα και να μπορέσουμε να δουλέψουμε σαν μία ομάδα της Stoiximan Basket League όπως και οι άλλες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να έχουμε 12 παίκτες έτοιμους όπως και πολλές άλλες ομάδες, αλλά το αποδεχόμαστε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτσι όπως τον περίμενε: «Ναι. Έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ. Έχουν πολλές συνεργασίες και είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Όταν έρχονται οι νίκες, σε λίγο θα νιώθουν ανίκητοι. Πιστεύω ότι είναι καλά και όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εικόνα του ΠΑΟΚ».

Για την ένσταση και τη διαιτησία: «Όχι δεν κάναμε τελικά και την αποσύραμε. Έχουμε κάποια θέματα, αλλά θεωρώ ότι για να κάνεις ένσταση πρέπει να την κάνεις για κάτι σοβαρό που έχεις αδικηθεί και εμείς σήμερα δεν είχαμε κάτι απτό για να κάνουμε ένταση. Τα λάθη και των διαιτητών και της γραμματείας είναι ανθρώπινα και συμβαίνουν»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα