Λυκογιάννης: «Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (9/1, 17:00) το Μεσολόγγι στο PAOK SPORTS ARENA και ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στον σωστό τρόπο προσέγγισης του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί δίχως τον Βαγγέλη Μαργαρίτη καθώς ο αρχηγός της ομάδας δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή (8/1) τελευταία προπόνηση και φυσικά τέθηκε εκτός αγώνα. Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο Μεσολόγγι, εκτιμώντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση της ομάδας του.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι από το ξεκίνημα και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο με τον σεβασμό που αξίζει σε μία ομάδα η οποία παλεύει αρκετά παιχνίδια. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, στην πορεία όμως και οι αντίπαλοι προσαρμόστηκαν και οι αλλαγές που έχουν κάνει δείχνουν ότι τους έχουν επηρεάσει. Θεωρώ ότι είναι πολύ ποιοτική η προσθήκη του Gothcher, ήρθε και ένας ακόμη παίκτης στους ψηλούς, οπότε είναι μία ομάδα που μπορεί να σε βάλει σε ένα περίεργο ρυθμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε εμείς το παιχνίδι και από το καθαρό μυαλό που θα έχουμε ώστε να διαβάσουμε οτιδήποτε τρικ χρησιμοποιήσει αμυντικά ο αντίπαλος και να κάνουμε τις σωστές επιλογές», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα