Καμπερίδης: «Να παίξουμε στη μέγιστη ενέργεια»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να παίξουμε στη μέγιστη ενέργεια»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται (9/1, 19:30) το Περιστέρι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basketleague και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στο επίπεδο ενέργειας που πρέπει να ξοδέψει η ομάδα του.

Το βασικό ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη έχει να κάνει με τη συμμετοχή των Τζαμάλ Σούλερ, Μίλαν Μιλόσεβιτς οι οποίοι πήραν μέρος σε μέρος του σημερινού (8/1) προγράμματος προετοιμασίας, αλλά η παρουσία τους στο παιχνίδι θα αποφασιστεί λίγο πριν τον αγώνα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο Βλάντιμιρ Ντραγίτσεβιτς.

Ο Σάββας Καμπερίδης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, έπλεξε το εγκώμιο του Περιστερίου, αναφέρθηκε και σ’ αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του. «Η επόμενη πεντάδα αγώνων, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει τέσσερις στην έδρα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Περιστέρι. Είναι μια αναμέτρηση με δυσκολίες, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία είναι ένα κράμα ικανών ξένων και έμπειρων Ελλήνων παικτών. Θα πρέπει να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του ματς και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο που τελειώνουμε τις επιθέσεις μας».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα