Βεργίνης: «Να δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο πόσο το θέλουμε»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Να δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο πόσο το θέλουμε»

bet365

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Λάρισα (2/1, 17:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League και ο Δημήτρης Βεργίνης στάθηκε στο επικίνδυνο ρόστερ των Θεσσαλών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!

Το 2020, μια δύσκολη χρονιά για όλους μας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά που θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σε όλους τους τομείς.

Εύχομαι επίσης, να είναι μια χρονιά με αλλαγές και νέες προτάσεις για το άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε. Είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς του μπάσκετ να συνεργαστούν, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας.

Αύριο δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι της νέας χρονιάς και όλοι μας θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα αυτή χρονιά με αντίπαλο τη Λάρισα. Μια ομάδα, που όπως και εμείς, είχε πρόσφατα αλλαγή στο τεχνικό της επιτελείο. Έχει ένα επικίνδυνο ρόστερ με πολύ καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις, γι' αυτό θέλει απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο .

Καλή μπασκετική χρονιά!!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα