Καντζούρης: «Αυτή η νίκη πρέπει να γίνει οδηγός για τη συνέχεια»

Gazzetta team
Καντζούρης: «Αυτή η νίκη πρέπει να γίνει οδηγός για τη συνέχεια»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στην αξία της νίκης του Κολοσσού Ρόδου επί του Άρη, αναφέρθηκε επίσης στο στοιχείο που άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

Ο Ηλίας Καντζούρης υποστήριξε αρχικά ότι… «είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες λειτούργησαν εξαιρετικά και δεν μιλάω μόνο για σήμερα αλλά γενικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Αντιδράσαμε μετά από ένα χαμένο παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι ελαχιστοποιήσαμε τα νεκρά διαστήματα,. Παίξαμε με μεγάλη σταθερότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αυτή τη νίκη θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε ως οδηγό για τη συνέχεια», είπε και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Σάββα Καμπερίδη.

Ο προπονητής του Κολοσσού ρωτήθηκε για τη διαιτησία, αν θεωρεί ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. «Περιμένετε να συμφωνήσω μαζί σας για το σχόλιό σας ότι η διαιτησία ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία; Να προσέχουμε τι λέμε. Σίγουρα η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αλλά όσοι το αγαπάμε να το υπηρετούμε σωστά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα