Άρης: Η συνάντηση Παπαγεωργίου-Καμπερίδη και η ανάγκη για ενίσχυση

Άρης: Η συνάντηση Παπαγεωργίου-Καμπερίδη και η ανάγκη για ενίσχυση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η συνάντηση Παπαγεωργίου-Καμπερίδη και η ανάγκη για ενίσχυση

bet365

Πολύωρη συζήτηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου, με τον Σάββα Καμπερίδη όπου τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα ενίσχυσης της ομάδας.

Πέραν της δεδομένης αδυναμίας που παρουσιάζει κάτω από τα καλάθια, η εικόνα του Άρη έχει αλλοιωθεί ακόμη περισσότερο λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι Βλάντιμιρ Ντραγίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς. Μέχρι στιγμής, για τον πρώτο, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και φυσικά παραμένει ως ερωτηματικό, ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επανέλθει σε ικανοποιητική αγωνιστική και σωματική κατάσταση. Και με το δεδομένο (επίσης) ότι φέτος ο Μαυροβούνιος δεν έχει ανταποκριθεί στις αγωνιστικές ευθύνες του.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς απουσιάζει από τους τελευταίους τρεις αγώνες του Άρη καθώς στα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής που πήρε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πατήσει καλά το πόδι του λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, ενώ δεν έπαιξε κόντρα σε Λάρισα και ΑΕΚ. Και για τον Βόσνιο φόργουορντ, επίσης δεν είναι ξεκάθαρο πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν προ του τραυματισμού τον οποίον αντιμετωπίζει με διαδοχικές θεραπείες.

Υπό αυτές τις συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή (21/12) συνάντηση του Χάρη Παπαγεωργίου με τον Σάββα Καμπερίδη και με πρωτοβουλία του πρώτου τέθηκε ζήτημα ενίσχυσης της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έθεσε και στο παρελθόν ζήτημα αλλαγών και ενίσχυσης, κρίνοντας από τις ξεκάθαρες αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, από τη στιγμή όμως που ο 42χρονος τεχνικός δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον υλικό, οι συζητήσεις σταμάτησαν εκεί.

Πλέον, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Γιατί οι δύο έμπειροι ψηλοί βρίσκονται στα πιτς δίχως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το χρονικό διάστημα της απουσίας τους και από την άλλη πλευρά, στον επόμενο μήνα ο Άρης θα δώσει αγώνες οι οποίοι θα δείξουν αν η ομάδα θα βαδίσει σε ασφαλές μονοπάτι ή θα υποχρεωθεί να ζήσει κάτι αντίστοιχο με το περσινό. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει την πολυτέλεια να «παίξει» αυτά τα παιχνίδια δίχως δύο βασικά στελέχη του.

Γι’ αυτόν τον λόγο, τέθηκε στον Έλληνα τεχνικό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας (έστω με συμβόλαιο διάρκειας ενός μήνα) ούτως ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Στις περιπτώσεις που είναι στο μυαλό των «κίτρινων» είναι αυτή του Αντουέιν Ουίγκινς λόγω των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του αλλά και της γνώσης που έχει για το ελληνικό Πρωτάθλημα μέσα από την παρουσία του σε Λαύριο, Ήφαιστο Λήμνου και ΠΑΟΚ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα