Άρης: Προπόνηση χωρίς Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς

Άρης: Προπόνηση χωρίς Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς

Gazzetta team
Άρης: Προπόνηση χωρίς Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (26/12) με τον Κολοσσό Ρόδου και ο Σάββας Καμπερίδης δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Βόσνιος φόργουορντ συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών στον αχίλλειο τένοντα αλλά και στο γόνατο του δεξιού ποδιού του, δίχως αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς σίγουρα θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, αλλά το ακριβές διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί αναλόγως από την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες. Υπό αυτές τις συνθήκες άρχισε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα (26/12) με τον Κολοσσό Ρόδου.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Προπόνηση για τους παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον χθεσινό (20/12) αγώνα με την ΑΕΚ ή έμειναν εκτός αποστολής, περιελάμβανε το σημερινό (21/12) πρόγραμμα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και κάποιοι παίκτες που έπαιξαν αρκετά χθες, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic συνεχίζουν τις θεραπείες σε γόνατο του δεξιού ποδιού και αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Κολοσσό (26/12, 20:00, ΕΡΤFLIX), για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο (22/12).
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα