Καλαμπάκος: «Με νίκες σώνεσαι όχι με καλές εμφανίσεις, οι ξένοι μας κοστίζουν 16.000 ο καθένας»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Με νίκες σώνεσαι όχι με καλές εμφανίσεις, οι ξένοι μας κοστίζουν 16.000 ο καθένας»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν απολαυστικός στα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο και την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν φτάνεις να παίζεις τον Παναθηναϊκό στις τρεις κατοχές, είμαστε πολύ καλά. Όμως επειδή είμαστε Έλληνες θέλαμε και το κάτι παραπάνω».

Επίσης υποστήριξε ότι «με τις νίκες σώνεσαι και όχι με τις καλές εμφανίσεις» αναφορικά με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του ενώ για το ρόστερ της ομάδας του είπε: «Έχουμε την ατυχία με τους τραυματισμούς των Γκριν και Σαχπατζίδη, όπως επίσης και την ανωμαλία με τον Γιάννη Αγραβάνη που ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Το Μεσολόγγι έχει κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα».

Και συνέχισε: «Στην αρχή ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο. Δώσαμε στους πέντε από τους 6 ξένους 16.000 το χρόνο. Παρόλα αυτά έγινε μια ομάδα, ανταγωνιστική. Δεν είναι κακό να ξοδεύεις τα λεφτά που έχεις, αλλά τα λεφτά που δεν έχεις. Εμείς αυτά τα λεφτά είχαμε και αυτούς τους παίκτες πήραμε. Με αυτά τα λεφτά πήραμε και τους έξι ξένους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα