Μπιτς: «Θα ήθελα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη μία νίκη στη Ρόδο»

Μπιτς: «Θα ήθελα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη μία νίκη στη Ρόδο»

Gazzetta team
Μπιτς: «Θα ήθελα για δώρο από τον Άγιο Βασίλη μία νίκη στη Ρόδο»

bet365

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για την 8η αγωνιστική της Basket League (19/12, 16:15) και ο Μπο Μπιτς αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα των φετινών Χριστουγέννων λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

Παιχνίδι 8ο

Στη Ρόδο, 19/12/2020

Άγιος Βασίλης: Τι θέλεις για τα Χριστούγεννα;

Εγώ: «Μια νίκη στη Ρόδο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό»!

Εύχομαι, να ήταν τόσο εύκολο το να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη αυτή τη νίκη, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν. Ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα, με καλό επιθετικό ρυθμό, ειδικά στο γήπεδό του.

Εμείς χτίζουμε κάθε μέρα τον τρόπο που παίζουμε όλο και πιο δυνατά με τον κόουτς Λυκογιάννη. Χτίζουμε τη χημεία μας, για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το Σάββατο. Η προσπάθειά μας σε όλο το παιχνίδι αμυντικά είναι το κλειδί για να ελέγξουμε τους σουτέρ και το ρυθμό τους.

Μιλώντας για τα Χριστούγεννα, θα έλεγα ότι είναι ήδη πολύ κοντά. Δεν έχεις όμως την αίσθηση ότι έρχονται τα Χριστούγεννα με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο με τον Covid. Αλλά βλέποντας τα καταστήματα να επιστρέφουν σιγά σιγά, να ανάβουν τα φώτα τους και να έχουν Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μου θυμίζει ότι θα έχουμε Χριστούγεννα σε μία εβδομάδα.

Με κάνει να σκεφτώ την προηγούμενη χρονιά στη Γερμανία. Ο αδερφός μου (Spencer) και η νεότερη αδερφή μου (Eve) είχαν έρθει να με επισκεφτούν για μια εβδομάδα και ήταν καταπληκτικά! Περάσαμε υπέροχα, πηγαίνοντας σε χριστουγεννιάτικες αγορές, κάνοντας ψώνια, βλέποντας τα αξιοθέατα, πηγαίνοντας για καλό φαγητό και στη συνέχεια στην αλλαγή του χρόνου, που παρακολουθήσαμε πυροτεχνήματα πάνω από τη λίμνη στο κέντρο της πόλης!

Δυστυχώς, αυτά τα Χριστούγεννα, καμία οικογένεια ή αγαπημένα πρόσωπα δεν θα με επισκεφτούν εδώ στην Ελλάδα για προφανείς λόγους. Η Emma, η κοπέλα μου, υποτίθεται ότι θα έκανε εδώ το παρθενικό ταξίδι «πέρα από τη λίμνη», αυτή την περίοδο των διακοπών. Ή τουλάχιστον αυτό ήταν το σχέδιο από την ημέρα που υπέγραψα με τον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο. Αλλά πήρα ένα ιδιαίτερο δώρο από αυτήν πριν φύγω για την Ελλάδα τον Αύγουστο.

Μου έκανε μια σειρά από γράμματα για να τα ανοίξω σε συγκεκριμένες μέρες καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, για να με βοηθήσει να νιώσω την Αγάπη, ακόμη και στην άλλη άκρη του κόσμου. Δεν είναι η πιο γλυκιά για αυτό που έχει κάνει; Είναι όλα αυτά τα μικρά πράγματα και ξέρω σίγουρα ότι θα έχω τουλάχιστον κάτι να ανοίξω την ημέρα των Χριστουγέννων χάρη σε αυτήν.

Εν πάση περιπτώσει, Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Ξέρετε ότι το ραντεβού μας είναι για μετά τα Χριστούγεννα.

#BeechBlog»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα