Άρης: Ψάχνει χρήμα αλλά και τον τρόπο για να αλλάξει την εικόνα του

Άρης: Ψάχνει χρήμα αλλά και τον τρόπο για να αλλάξει την εικόνα του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ψάχνει χρήμα αλλά και τον τρόπο για να αλλάξει την εικόνα του

bet365

Διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ διοίκησης, παικτών και τεχνικού επιτελείου στον Άρη καθώς αναζητείται τρόπος πληρωμής των παικτών αλλά και επιστροφής της ομάδας στις ανταγωνιστικές εμφανίσεις.

Δύο τρόποι υπάρχουν για να δραπετεύσει ο Άρης από την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Απαιτούνται άμεσες πληρωμές και δραστική αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Σε ότι αφορά το πρώτο, η κατάσχεση των χρημάτων των δύο πρώτων δόσεων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο ανέτρεψε το σχέδιο της διοίκησης και πλέον αναζητούνται άλλες πηγές εσόδων για να καταβληθεί στους παίκτες μία δόση συμβολαίου, με την προοπτική να γίνει καταβολή έναντι των οφειλών εντός της εβδομάδας. Μετά τη νέα ήττα (από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης) οι παίκτες έστειλαν πάντως νέο τελεσίγραφο καθώς ξεκαθάρισαν ότι θα περιμένουν μέχρι και τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, διότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει πληρωμή, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις αθλητών.

Σχετικά με την απαίτηση αλλαγής της αγωνιστικής εικόνας, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός των επαφών μεταξύ των μελών της διοίκησης με τους παίκτες, υπήρξε συζήτηση και με τον Σάββα Καμπερίδη. Το gazzetta.gr σημείωσε τις σκέψεις παραίτησης του 44χρονου τεχνικού, αλλά και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές μένουν σ’ αυτά τα δεδομένα καθώς ο Σάββας Καμπερίδης δεν έχει κατέθεσε τέτοια πρόθεση στην κουβέντα που είχε με τα μέλη της διοίκησης, ενώ η τελευταία συνεχίζει να τον στηρίζει με την προϋπόθεση ότι θα δει βελτίωση στον εξ’ αναβολής αγώνα (16/12, 20:00) με τη Λάρισα στη θεσσαλική πόλη.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, για περίπου τέσσερις ώρες ήταν στο Αλεξάνδρειο τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος καθώς πέραν της έναρξης προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Λάρισα, υπήρξε ανάλυση βίντεο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μίλαν Μιλόσεβιτς καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου πήρε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα