Βόβορας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας στα ματς της EuroLeague»

Γιώργος Κούβαρης
Βόβορας: «Αδικούμε τους εαυτούς μας στα ματς της EuroLeague»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στο Περιστέρι έκανε αναφορά στο γεγονός ότι η ομάδα αδικεί τον εαυτό της στα ματς της EuroLeague και ότι δεν παίρνει αυτά που μπορεί...

Αρχικά ο 43χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σχολίασε για το παιχνίδι και τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι: «Κάναμε ένας πολύ σοβαρό παιχνίδι και στα 40 λεπτά. Η αμυντική μας εικόνα είναι αυτή που πρέπει να έχουμε. Στο επιθετικό κομμάτι παρά το γεγονός ότι ήμασταν νευρικοί και χάσαμε σουτ, αν παίζουμε αυτήν την άμυνα είναι θέμα χρόνου να βρούμε ρυθμό και να σκοράρουμε και στην επίθεση. Κάναμε παιχνίδι 40 λεπτών και είχαμε σωστή προσέγγιση. Και αυτό το λεμέ και το ξαναλέμε. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Λέω στους παίκτες ότι αδικούμε και την δουλειά μας. Μπορούμε να βάλουμε αυτήν την ενέργεια και στην EuroLeague όπου υπάρχει μεγαλύτερη ένταση» ενώ αναφέρθηκε και τον Αργύρη Πεδουλάκη:

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα να βρίσκομαι για πρώτη φορά στον αντίπαλο πάγκο με τον κόουτς Πεδουλάκη. Του εύχομαι ότι καλύτερο όπως και στην ομάδα του Περιστερίου».

Για το ματς με την Ρεάλ: «Είναι μια ομάδα Final 4 και το γνωρίζουμε αυτό. Έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας. Έχουμε συνεχόμενα ματς με νίκες και αυτό είπα και στους παίκτες. Ότι έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση».

Για την ψυχολογία μετά το ματς με την Ζάλγκιρις: «Η ψυχολογία παίζει ρόλο και πώς την χρησιμοποιείς. Χθες (σ.σ. Σάββατο) αναλύσαμε πολλά πράγματα στο βίντεο και η ομάδα ήταν σε αυτό το ματς πολύ συγκεντρωμένη σε κάθε φάση. Κάποιες φορές πρέπει να χρησιμοποιείς την ήττα. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Περνάνε τα παιχνίδια και δεν παίρνουμε αυτό που μπορούμε. Όμως πρέπει να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον πήχη».

Για το γεγονός ότι θα απουσιάζει ο Καμπάτσο: «Θα είναι πολύ διαφορετικό και το είδαμε και στα playoffs. Ήταν ο παίκτης που έπαιρνε όλες τις αποφάσεις. Ότι άμυνα και αν παίζαμε είχε την σωστή απόφαση. Βλέπουμε όμως τον Γιουλ να είναι πια πιο επιθετικός μετά την φυγή του Καμπάτσο. Έχει περισσότερο κίνητρο. Η ποιότητα των παικτών της Ρεάλ είναι τέτοια που σε κάθε ματς μπορεί να έχει διαφορετικό πρωταγωνιστή. Εμείς δεν πρέπει να μένουμε μόνο στην ενέργεια, αλλά να είμαστε έτοιμοι σε κάθε φάση και σε κάθε κατοχή. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε σε όλα τα ματς της EuroLeague».

BASKET LEAGUE NEWS FEED