Γαβριήλ: «Γυρίσαμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 3 το ξημέρωμα»

Gazzetta team
Γαβριήλ: «Γυρίσαμε από το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 3 το ξημέρωμα»

bet365

Ο προπονητής της Λάρισας είχε ορισμένες δικαιολογίες για την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό.
Ο Λίνος Γαβριήλ στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ιωνικό είπε πως, «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιωνικό για τη νίκη που πέτυχε. Εμείς ξεκάθαρα παραμείναμε στην Θεσσαλονίκη... Δυστυχώς, και η ψυχή και το σώμα βρίσκονται εκεί. Είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε αλλά έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα, προκειμένου να εμφανιστούμε πνευματικά αδύνατοι και κακοί στην ατομική άμυνα.

Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί, δεδομένου ότι δεν έπαιξε μια εβδομάδα. Προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Κολοσσός, ΠΑΟΚ), ενώ γυρίσαμε από το τελευταίο ματς στις 3 το πρωί.

Ξέραμε εκ των προτέρων ότι πρέπει να παρουσιαστούμε επιθετικοί εναντίον μιας φρέσκιας ομάδας, έχοντας και μια σημαντική προσθήκη. Δυστυχώς, όμως, δεν το προσεγγίσαμε με τον τρόπο αυτό. Ήμασταν κακοί στην προσωπική άμυνα.

Δεν σταματάμε εδώ και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι υπάρχει και μια ιδιομορφία στο πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού. Αντιμετωπίσαμε δυσκολία να προπονηθούμε το πρόσφατο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου επήλθε η κόπωση. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να αναλύσουμε κάθε φάση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα