Σερέλης: «Νίκη και με το Μεσολόγγι» (vid)

Gazzetta team
Σερέλης: «Νίκη και με το Μεσολόγγι» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης είδε το Λαύριο να παίρνει τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και ζήτησε άλλη μία στο επόμενο ματς του Λαυρίου.

Ο Χρήστος Σερέλης είχε ζητήσει η επικράτηση στο Περιστέρι να συνδυαστεί με νίκες κόντρα σε Άρη και Μεσολόγγι. Το πρώτο σκέλος επιτεύχθηκε, με την επικράτηση επί του Άρη, με τον προπονητή του Λαυρίου να τονίζει: «Μετά τη νίκη στο Περιστέρι είχα ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση ειδικά στην άμυνα, για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μέχρι το 25-30' του αγώνα ήταν όλα σωστά. Οι παίκτες είχαν σωστή διάθεση στην άμυνα, ενώ στην επίθεση κοίταζαν για την έξτρα πάσα. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, μετά το κακό ξεκίνημα. Σε 3 ημέρες έχουν και άλλο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Μετά τον αγώνα ξεκουραζόμαστε και αύριο κιόλας πρέπει να αρχίσουμε τις προπονήσεις για το ματς με το Μεσολόγγι».

Ο Σερέλης αναφέρθηκε και στον προπονητή του Άρη, Σάββα Καμπερίδη: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και ιδιαίτερα στον Σάββα Καμπερίδη που κάνει τεράστια προσπάθεια, όπως και όλος ο Άρης, να κρατήσει την ομάδα στην Α1. Έχει κάνει ήδη 2 νίκες και συνεχίζει την προσπάθεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα