Μέξας: «Άλλο το παιχνίδι το Κυπέλλου»

Gazzetta team
Μέξας: «Άλλο το παιχνίδι το Κυπέλλου»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (9/12, 20:00) τη Λάρισα στον εξ’ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής και ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν με το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τη Λάρισα για τον θεσμό του Κυπέλλου, σύμφωνα όμως με τον Κώστα Μέξα, εκείνο το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με το αυριανό (9/12). «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία την γνωρίζουμε και την έχουμε αντιμετωπίσει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στις άκρες του παρκέ. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όσο αυτό είναι δυνατό πιο γρήγορα, σεβόμενοι όμως την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα της Λάρισας για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα καθώς επανήλθε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης, όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ COVID 19.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα